Behandelingen


Bij aandoeningen en klachten

Geen lichaam is hetzelfde dus het aantal behandelingen varieert per persoon. Gemiddeld zijn 8 tot 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Het eerste bezoek (± 1,5 uur)
Deze begint altijd met een intakegesprek. Vooraf ontvang je via e-mail een vragenformulier. Er worden vragen gesteld over o.a. je ziektegeschiedenis en eventueel medicijngebruik. Na een voeteninspectie en een intakebehandeling stel ik, met jouw toestemming, een behandelplan op. Hierin kunnen voedings- en leefstijladviezen worden opgenomen.

Vervolgbehandeling (± 1 uur)
Vindt eenmaal, indien nodig tweemaal, per week plaats. Tijdens het behandeltraject wordt bekeken of aanpassing van het behandelplan nodig is.

Omdat ook de onderbenen en knieën worden behandeld, kun je het beste makkelijk zittende kleding aantrekken.

Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een kortere behandeltijd.

Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk. Ben je onder behandeling van een arts of een andere zorgverlener dan adviseer ik je om deze te informeren dat je reflexzonetherapie als aanvullende behandeling wilt ondergaan. Indien verdere medische informatie nodig is neem ik contact op met je huisarts.

Vitaal blijven met reflexzonetherapie

Aanhoudend geestelijk gespannen zijn is niet bevorderlijk om vitaal te blijven en te kunnen presteren. Met een reflexzonebehandeling op regelmatige basis zorg je voor lichamelijk en mentaal onderhoud. Er vindt geen intake plaats. De behandeling start na een kort gesprek.

Metamorfosemassage

Als een op zichzelf staande massagevorm eenmaal per week of zo nu en dan toe te passen. De behandeling start na een kort gesprek.